2018-03-15 14:02:05• hírek • Szatmár.ro

Biciklit loptak egy férfitől

Mostanában megnövekedett a lopásos esetek száma Oláhcsaholyban. Az utóbbi időben többször is hírt adtunk arról, hgy a településen nem midenki tartja elég nagy becsben a másik tulajdonát.

Három nappal ezelőtt, március 12-én is egy oláhcsaholyi férfi kereste fel a rendőröket, mert egy nagyértékű laptopot loptak el tőle. A sértett fél szombat este, 20 óra környékén tárcsázta a rendőröket, majd elmondta, ismeretlen tettesek betörtek hozzá és ellopták a laptopját, amelynek értéke nagyjából 3199 lej.


A kiérkező rendőrök és a nyomszakértők alapos vizsgálatot tartottak a házban, így hamar nyomára bukkantak az elkövetőnek. Az elektronikai cikket egy 30 éves férfi vitte el magával, akit egyébként különféle munkálatok elvégzése miatt engedtek be a házba.


Most újabb esetre derült fény, mely még március 10-én, szombaton történt. A rend őreit  négy nappal később egy 44 éves helyi férfi riasztotta, mert ellopták a kerékpárját, amit korábban egy ház kerítésénél hagyott.


A rendőrök hamar előállítottak egy 31 éves, szintén Neamț megyei férfit, akit a bicikli ellopásával gyanúsítottak. Nemsokára a lopott kerékpár is meglett, visszakerült jogos tulajdonosához. A tolvaj ellen eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: